Derby: Tystberga GIF – Runtuna IK 2-2

Normalt fotograferar jag inte sportevenemang, men det är alltid roligt att prova på nya saker. Denna kväll var jag ute med familjen på en kvällspromenad runt Revlinga här i Tystberga och visst att det var match på Tyrsvallen. Jag tog med mig min 70-200mm telezoom och så gick vi in och tittade lite samtidigt som jag testade att ta lite bilder. Träffade Sandra Nordin från SN och Viktor Sundelius som är medlem i fotoklubben som också var beredda att få lite sportbilder. Matchen slutade 2-2 och det blev några bra bilder till slut. Svårt men roligt är känslan efter detta.

Målgörare:

0-1 19’ Henrik Weiborn Denninger
1-1 21’ Mattias Grunditz
2-1 51’ Sonny Forsberg
2-2 88’ Tobias Johansson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *